Portfolio

Linssen Yachts bouwpakketten

In opdracht van Linssen Yachts stellen wij bouwpakketten samen, waardoor klanten hun eigen jacht na kunnen bouwen als Lego model. De afmetingen en het aantal blokjes zijn afhankelijk van het type en de kleur van het model, maar over het algemeen zijn ze rond de 40cm lang en bestaan ze uit 1500-2000 blokjes.


Superjacht Cosmos

LEGO schaalmodel van superjacht Cosmos van de Nederlandse jachtenbouwer Heesen Yachts. Het model is 1,90m lang, 23kg en bestaat uit 12.000 blokjes.


Rode draak van het verhaal

LEGO Masters NL/BE seizoen 1 finale bouwwerk van een rode draak die een kabouterdorp aanvalt. Naast de enorme sculptuur van de draak bevat het bouwwerk ook een dorpje, konijn, eekhoorn en bewegende libelles.


Octopus aanval

Wolkenkrabbers die worden aangevallen door een enorme octopus. Met dit bouwwerk wonnen we het "gouden blokje" (vrijstelling) in de allereerste aflevering van LEGO Masters!

Belfort Brugge

Het historische Belfort van Brugge op schaal nagebouwd van Lego. Dit model is 2m hoog en 2m lang. Het bouwwerk is in oktober 2022 gepresenteerd bij de opening van het Brugs Brickhouse en is hier nog steeds te zien.


Santa Cruz Heckler Mountainbike

Lego Santa Cruz Heckler mountainbike op ware grootte voor de mobility experience van MOVE Amsterdam. Het bouwwerk is 2m lang en bestaat uit meer dan 14.000 blokjes.Vos trofee

Trofee in de vorm van een vos, een wisseltrofee ter ere van het Jan Pennings Jeu de Boules toernooi


Prehistorie

LEGO Masters halve finale bouwwerk van het prehistorie tijdperk, waardoor er samen met de bouwwerken van de kandidaten een tijdlijn werd gemaakt. Bevat o.a. een Tyrannosaurus Rex met 4 gemotoriseerde losse bewegingen, Brachiosaurussen en grotten.

Maquette Van Gelder

Deze maquette van 3m bij 1,5m bevat 60.000 blokjes en laat alle werkzaamheden van aannemersbedrijf Van Gelder zien. Er zitten 3 gemotoriseerde onderdelen in: de trein, de windmolens, en de grote hijskraan. Deze maquette is gepresenteerd op de infra-relatiedagen in Maart 2022 en was hier de best bezochte stand.


Witteveen en Bos hoofdkantoor

Dit 1:50 schaalmodel van het hoofdkantoor  advies- en ingenieursbureau Witteveen en Bos in Deventer bestaat uit 14.700 blokjes, en is 167 bij 123cm groot.


Diepzee Diorama

In opdracht voor de Koninklijke Marine hebben wij samen met Lola Nouwens een diepzeewereld gemaakt met o.a. een octopus, scheepswrak en koraalrif. Dit bouwwerk bestaat uit meer dan 5000 blokjes en is 103 bij 77cm groot.


Keytar

Halve electrische gitaar die compleet is gemaakt met LEGO, waardoor het een keytar is geworden die bespeeld wordt door een aapje, een kat en muizen.

Vind je onze bouwwerken mooi?

Niets is onmogelijk met LEGO! Ben je geïnteresseerd in een eigen LEGO model?

ComplexStackers LEGO Ontwerpers en Bouwers          Gevestigd in Deventer          Complexstackers@gmail.com   
KvK: 86873539          BTW-id: NL864127868B01
Mogelijk gemaakt door Webnode
Maak een gratis website. Deze website werd gemaakt met Webnode. Maak jouw eigen website vandaag nog gratis! Begin