Portfolio

Linssen Yachts bouwpakketten

In opdracht van Linssen Yachts stellen wij bouwpakketten samen, waardoor klanten hun eigen jacht na kunnen bouwen als Lego model. De afmetingen en het aantal blokjes zijn afhankelijk van het type en de kleur van het model, maar over het algemeen zijn ze rond de 40cm lang en bestaan ze uit 1500-2000 blokjes.


Superjacht Cosmos

LEGO schaalmodel van superjacht Cosmos van de Nederlandse jachtenbouwer Heesen Yachts. Het model is 1,90m lang, 23kg en bestaat uit 12.000 blokjes.


Rode draak van het verhaal

LEGO Masters NL/BE seizoen 1 finale bouwwerk van een rode draak die een kabouterdorp aanvalt. Naast de enorme sculptuur van de draak bevat het bouwwerk ook een dorpje, konijn, eekhoorn en bewegende libelles.


Octopus aanval

Wolkenkrabbers die worden aangevallen door een enorme octopus. Met dit bouwwerk wonnen we het "gouden blokje" (vrijstelling) in de allereerste aflevering van LEGO Masters!


De kerstman en zijn rendieren

LEGO sculptuur van de kerstman en zijn rendieren, gebouwd voor de kerstdagen van 2020. Het model bestaat uit 54.000 blokjes en is 6,5 meter lang.


Santa Cruz Heckler Mountainbike

LEGO Santa Cruz Heckler mountainbike op ware grootte voor de mobility experience van MOVE Amsterdam. Het bouwwerk is 2m lang en bestaat uit meer dan 14.000 blokjes.


Witteveen en Bos hoofdkantoor

Dit 1:50 schaalmodel van het hoofdkantoor  advies- en ingenieursbureau Witteveen en Bos in Deventer bestaat uit 14.700 blokjes, en is 167 bij 123cm groot.


Roodborstje

Bouwwerk van een roodborstje op 1:1 schaal.


Het Paard van Sinterklaas

LEGO sculptuur van het paard van Sinterklaas met cadeaus. Het model is 1m lang en 83cm hoog.


Prehistorie

LEGO Masters halve finale bouwwerk van het prehistorie tijdperk, waardoor er samen met de bouwwerken van de kandidaten een tijdlijn werd gemaakt. Bevat o.a. een Tyrannosaurus Rex met 4 gemotoriseerde losse bewegingen, Brachiosaurussen en grotten.


Dolfijn

Sculptuur van een springende dolfijn van 1,60m bij 0,60m, en 1,05m hoog.


Keytar

Halve electrische gitaar die compleet is gemaakt met LEGO, waardoor het een keytar is geworden die bespeeld wordt door een aapje, een kat en muizen.


Maquette Van Gelder

Deze maquette van 3m bij 1,5m bevat 60.000 blokjes en laat alle werkzaamheden van aannemersbedrijf Van Gelder zien. Er zitten 3 gemotoriseerde onderdelen in: de trein, de windmolens, en de grote hijskraan. Deze maquette is gepresenteerd op de infra-relatiedagen in Maart 2022 en was hier de best bezochte stand.


Diepzee Diorama

In opdracht voor de Koninklijke Marine hebben wij samen met Lola Nouwens een diepzeewereld gemaakt met o.a. een octopus, scheepswrak en koraalrif. Dit bouwwerk bestaat uit meer dan 5000 blokjes en is 103 bij 77cm groot.


Vos trofee

Trofee in de vorm van een vos, een wisseltrofee ter ere van het Jan Pennings Jeu de Boules toernooi


Disney's Mickey Mouse & Donald Duck

Model van Mickey Mouse en Donald Duck van 1 meter hoog en 22 kilogram, bestaand uit bijna 14.000 steentjes.


De Paashaas

Model van de paashaas, een kuikentje en verschillende bloemen. Gemaakt voor Pasen 2021.


Vind je onze bouwwerken mooi?

Niets is onmogelijk met LEGO! Ben je geïnteresseerd in een eigen LEGO model?

ComplexStackers LEGO Ontwerpers en Bouwers          Gevestigd in Deventer          Complexstackers@gmail.com   
KvK: 86873539          BTW-id: NL864127868B01
Mogelijk gemaakt door Webnode
Maak een gratis website. Deze website werd gemaakt met Webnode. Maak jouw eigen website vandaag nog gratis! Begin